Het lijkt erop dat javascript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door uw browser. Schakel Javascript in bij uw browser opties, zodat u de pagina kunt gebruiken.

Over storing24.nl

Nobralux is een onafhankelijke organisatie die zich richt op het beheer van de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

Voor het beheer maakt Nobralux gebruik van het beheerprogramma luxData. luxData is een programma waarin niet alleen storingen en schades worden geregistreerd en verwerkt maar waarmee ook vervangingsplannen, projectmatige werkzaamheden en financiële afhandeling geregeld kunnen worden.

  • Storingen van de openbare verlichting snel aan de verantwoordelijke beheerder door te sturen.
  • Om de burger een instrument in handen te geven om een storing aan de openbare verlichting te melden zonder dat hij lang naar de mogelijkheden in telefoonboeken of op het internet hoeft te zoeken.
  • Het thema van straatverlichting daardoor meer in het middelpunt te doen laten staan.
De storingen die gemeld worden via storing24.nl worden rechtstreeks ingelezen in ons beheersysteem. Dit is tijdbesparend en heeft tevens als voordeel dat uw melddesk ontlast wordt.

Mocht u geen gebruik maken van ons beheersysteem dan levert storing24.nl u alsnog een extra gratis service. Wanneer via storing24.nl een melding binnenkomt over een storing in uw gemeente zal de verantwoordelijke beheerder daarover geïnformeerd worden.

storing24nl.pdf
Hier aanmelden